Inschrijven – заабонувати

Contact

OekraineVitrine is een platform voor gevluchte Oekraïners om talenten zoals kunst of ambacht tentoon te stellen. Het platform is opgezet door Anna Deda en Olivier Jansen.

We hebben het plan opgevat om een professionele gemeenschap van Oekraïners in Nederland te creëren om samen te komen en elkaar te helpen. We zijn ook van plan om ons eigen project te ontwikkelen dat tot doel heeft de Nederlanders te vertellen over Oekraïners en onze cultuur.
We hebben dit formulier gemaakt voor algemene communicatie met Oekraïners die de oorlog moesten ontvluchten.
In de toekomst staan gezamenlijke activiteiten, uitvoering van verschillende projecten, filmen van interviews en belangengroepen ter ondersteuning van elkaar gepland.

Anna Deda is van beroep journalist, TV-projectmanager, redacteur en presentatrice met meer dan 15 jaar ervaring in TV. Ook is zij trainer, auteur en presentator van cursussen journalistiek en acteren. Ze heeft ruime ervaring als PR-specialist, eventmanager en creative director.

 
Olivier Jansen is televisie programmamaker en maakt al meer dan 40 jaar televisie over kunst en cultuur in Amsterdam. Kabelvitrine is het kunstprogramma met impressies van exposities en portretten van kunstenaars. Daarnaast maakt hij ook documentaires over politieke en maatschappelijke onderwerpen.